Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Разом в майбутнє»

Дата: 22.03.2018 09:24
Кількість переглядів: 1147

Фото без опису

25 березня 2018 року остаточний термін подання проектних заявок на обласний конкурс міні – проектів «Разом в майбутнє». Виконавчий комітет Чкаловської селищної ради висловлює подяку всім батьківським радам закладів освіти Чкаловської ОТГ, громадським організаціям: громадська організація «Чкаловська громадська організація «Моя громада», громадська організація «НОВА Енергія», громадська організація «Інститут збалансованого природокористування», які взяли участь в обласному конкурсі міні – проектів, розробили проектні заявки.

         Вісім проектних заявок, які у разі відбору їх конкурсним комітетом будуть реалізовані на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади, на загальну суму 2040594,0 грн. Співфінансування з Чкаловського селищного бюджету у разі відбору всіх проектних заявок складе кошти у сумі 918266,75 грн.

         Отже розроблено та подано такі проектні заявки: 1. «З сучасними комп’ютерними технологіями у майбутнє» придбання сучасного комп’ютерного обладнання для Леб’язького НВК. 2. «Майбутній європеєць починається з малого» створення оптимальних умов навчання та культурного розвитку дітей учнів Чкаловського НВК. 3. «Від аматора - до успішного носія іноземної мови» проведення швидкісного доступу до мережі інтернет, придбання обладнання та меблів для мультимедійної лінгафонної лабораторії в Іванівському НВК. 4. «Затишний куточок відпочинку в рідному селі» благоустрій території парку в с. Іванівка. 5. «Спортивна – культурна громада» придбання спортивного обладнання для Чкаловського СБК. 6. «Щаслива  дитина» Облаштування дитячого майданчику для дітей смт Чкаловське. 7. «Підвищення добробуту дошкільного підрозділу Чкаловського НВК за рахунок реконструкції системи гарячого водопостачання» встановлення вакуумних геліоколекторів в дитячому садку смт Чкаловське. 8. «Енергія сонця - добробут громади» придбання та встановлення фотоелектричного комплексу для автономного забезпечення бойлерів гарячого водопостачання в дитячому садку с. Коробочкине.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь