Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження про скликання ХХІІ сесії

Дата: 05.12.2017 10:57
Кількість переглядів: 1120

документ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ЧКАЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

від 24 листопада 2017 року                                                                              № 74

 

Про скликання чергової ХХІІ сесії

селищної ради VІІІ скликання

 

У відповідності зі ст. ст. 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову ХХІІ сесію селищної ради                        VІІІ скликання 06 грудня 2017 року о 15-00 годині у приміщені Чкаловського СБК.

 

На розгляд сесії запропонувати такі питання:

 

  1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради                               від 23 грудня 2016 року «Про селищний бюджет на 2017 рік»                              (VI сесія VIІІ скликання) та додатків до нього

 

2. Про затвердження тарифів на централізоване опалення КП «Обласний інформаційно-технічний центр» на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

3. Про надання згоди на закриття котельні яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське.

 

4. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 20 листопада 2017 року «Про передачу на баланс КП «Чкаловське ЖКЕУ – 2013» водопровідних мереж, артезіанських свердловин та встановлення тимчасових тарифів на послуги з централізованого водопостачання в селах Іванівка, Михайлівка, Степове Чугуївського району Харківської області» (XXІ сесія VІІІ скликання)

 

5. Про затвердження Правил благоустрою Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

 

6. Про внесення змін до Положення про порядок обчислення та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області затвердженого рішенням Чкаловської селищної ради від 12.07.2017 року «Про затвердження Положення про порядок обчислення та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області» (XV сесія VІІІ скликання).

 

7. Про надання згоди на внесення  змін до Договору № 4/17 про закріплення майна на праві господарського відання, що перебуває у комунальній власності територіальної громади смт Чкаловське Чугуївського району Харківської області від 28.08.2017 року.

8. Про затвердження договору оренди комунального майна Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади (оренда з метою розміщення пункту державної ветеринарної медицини).

 

9. Про затвердження Переліку майна, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

 

10. Про передачу на баланс КП «Чкаловське ЖКЕУ – 2013» основних засобів, що знаходяться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району харківської області.

 

11. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області, які підлягають приватизації у 2018-2019 роках та визначення способу їх приватизації.

 

12. Про затвердження Переліку об’єктівкомунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області, які підлягають передачі в оренду у 2018-2019 роках.

 

13. Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спорудвс. Іванівка, вул. Шкільна, буд. 31 Чугуївського району Харківської області гр. РІЗНІК Ірині Василівні

 

14. Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спорудвс. Леб’яже, вул. Молодіжна, буд. 19 Чугуївського району Харківської області гр. КРИВЦУН Ользі Миколаївні

 

15. Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спорудвсмт Чкаловське,вул. Вишнева, буд. 9-А Чугуївського району Харківської області гр. БОНДАР Світлані Олександрівні, гр. БОНДАРЮ Юрію Миколайовичу, гр. БОНДАРЮ Євгенію Юрійовичу.

 

16. Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в с. Юрченкове,вул. Молодіжна, буд. 7 Чугуївського району Харківської області гр. ЧОЛОМБИТЬКУ Юрію Євгеновичу.

 

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудовив с. Коробочкине, вул. Високогірна, буд. 12 Чугуївського району Харківської області гр. СЕМЕР’ЯНОВУ Миколі Івановичу.

 

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудовив с. Коробочкине, вул. Високогірна, буд. 8 Чугуївського району Харківської області гр. СЕМЕР’ЯНОВІЙ Анні Олександрівні.

 

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, площею 0,2518 га в смт Чкаловське, вул. Чкалова, буд. 3 Чугуївського району Харківської області гр. РИЖИХ Валентині Євгеніївни.

 

20. Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і спорудвс. Коробочкине,вул. Куп’янська, буд. 20-А Чугуївського району Харківської області гр. ЛИКОВУ Леоніду Петровичу.

 

21. Про надання дозволу на розробку проектуземлеустрою щодо відведення земельної ділянкиіз земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт Чкаловське по вул. Миру Чугуївського районуХарківської області гр. КОРОТКІЙ Ганни Володимирівні.

 

22. Про надання дозволу на розробку проектуземлеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,0341 га для ведення особистого селянського господарства в с. Коробочкине по вул. Шевченка, 44 Чугуївського районуХарківської області гр. СИТНИК ІриніЮріївні.

 

23. Про затвердженнятехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарствав с. Іванівка,вул Шкільна, буд. 31Чугуївського району Харківської області гр. РІЗНИК Ірині Василівні.

 

24. Про затвердження договору Про відшкодування втрат бюджету Чкаловської селищної ради від недоотримання коштів за фактичне землекористування від01.11.2017 року №22, укладеного між Чкаловською селищною радою Чугуївського району Харківської області таПСП «АГРОС»

 

25. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. МАКЄЄВУ Петру Вікторовичу

 

26. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. МІГАЛЮ Володимиру Григоровичу.

 

27. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги на лікування

 

28. Про дострокове присвоєння Чернявському К.О,першому заступнику селищного голови,чергового рангу

 

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                                           В.Д. СОЛОВЙОВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь