Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На передодні "Дня інвалідів"

Дата: 05.12.2017 11:05
Кількість переглядів: 1301

Фото без опису

На сході громадян в с. Залізничне до голови селищної ради Чкаловської ОТГ Соловйова Віктора Дмитровича звернулася громадянка Пузанова Лідія Яківна, якій  вкрай була необхідна інвалідна коляска. Вона повідомила, що з питанням надання їй інвалідної коляски зверталася до всіх служб району але питання не вирішується.

         04.12.2017 року на передодні Дня інвалідів першим заступником селищного голови Чернявським К.О. та сільським головою Граковської сільської ради Герезом Р.С. була надана для користування нова інвалідна коляска Пузановій Л.Я.

         Нагадаємо, що саме з проблемою інвалідних колясок, ходунків, милиць та спеціалізованих приладів для інвалідів зіткнувся відділ соціального захисту та праці виконавчого комітету  Чкаловської селищної ради після об’єднання. Служби Чугуївського району які опікуються інвалідами забажали повернути спеціалізовані прилади, про що повідомила кожну людину з обмеженими можливостями, яка користувалась  колясками, милицями, ходунками.

         Виконавчим комітетом Чкаловської селищної ради було прийнято рішення про закупівлю спеціалізованих приладів для людей з обмеженими можливостями, на сесії Чкаловської селищної ради депутати підтримали цю пропозицію. Інвентар був закуплений. Новими сучасними колясками, милицями, ходунками були забезпечені всі мешканці Чкаловської ОТГ, які потребували цього інвентарю.

          Також Виконавчий комітет Чкаловської селищної ради повідомляє, що  процес дооб’єднання  Граковської громади до Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади триває. 07.12.2017 року на сесії Харківської обласної ради буде розглядатися питання про внесення змін до перспективного плану формування територій в розрізі по Чугуївському району, де буде передбачено віднесення Граківської громади до Чкаловської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь