Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання XXVIII сесії VIII скликання Чкаловської селищної ради

Дата: 21.03.2018 15:18
Кількість переглядів: 1150

Фото без опису

20.03.2018 року відбулося засідання XXVIII сесії VIII скликання Чкаловської селищної ради для розгляду і вирішення актуальних питань громади. На розгляд депутатів було винесено 117 питань.

         На засіданні з 26 обранців були присутні 18 депутатів Чкаловської селищної ради (відсутні на засіданні: Короткій О.П., Єзик Н.С., Мошура І.Г., Цикалов О.В., Заховаєв О.М., Бочаров С.М., Спесивцев Ю.І., Гончаров С.О).

         Серед питань порядку денного були розглянуті питання про внесення змін до рішення Чкаловської  селищної ради від 21 грудня 2017 року «Про селищний бюджет на 2018 рік» (ХХІІI сесія VIІІ скликання) та додатків до нього. Про передачу коштів з Чкаловського селищного бюджету до Чугуївського районного бюджету на фінансування організації підвезення учнів, дітей та вчителів Чкаловської  селищної ради. Про передачу коштів з Чкаловського селищного бюджету до Чугуївського районного бюджету на фінансування компенсаційних виплат непрацюючим фізичним особам, які надають соціальні послуги мешканцям Чкаловської ОТГ. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2018 рік, затвердженої рішенням Чкаловської селищної ради від 21.12.2017 року «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2018 рік» (ХХІІІ сесія VІІІ скликання). Про затвердження Положення про Місцеві ініціативи Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.  Про затвердження Програми розвитку культури та туризму на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2018 рік. Про затвердження Положення про проведення у Чкаловській селищній об’єднаній територіальній громаді відкритого дитячого огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців позашкільних творчих колективів «Яскраві таланти нашої громади».   Про укладення угоди про співпрацю між Чугуївським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Чугуївської районної державної адміністрації та Чкаловською об’єднаною територіальною громадою з питань організації та надання соціальних послуг.          Про укладення угоди про взаємодію між Управлінням праці та соціального захисту населення Чугуївської районної державної адміністрації та Виконавчим комітетом Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення на 2018 рік. Про затвердження проектно-кошторисних  документацій. По затвердження Положення про старост.

         Також було розглянуто ряд питань про комунальну власність Чкаловської селищної об'єднаної територіальної громади, питання надання матеріальних допомог та земельні питання Нагадуємо, що на початку 2018 року Чкаловською селищною радою була розпочата програма підтримки сімей громади при народженні дитини в сумі 2000,00 (дві тисячі) гривень. Отже на сесії Чкаловської селищної ради було виділено одноразову матеріальну грошову допомогу дев'яти родинам громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь