Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про скликання чергової ХХХІ сесії селищної ради VІІІ скликання

Дата: 09.06.2018 10:25
Кількість переглядів: 1207

документ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ЧКАЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

від 08 червня 2018 року                                                                                       № 36

 

Про скликання чергової ХХХІ сесії селищної ради VІІІ скликання

 

У відповідності зі ст. ст. 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову ХХХ сесію селищної ради VІІІ скликання 19 червня 2018 року о 16-00 годині у приміщені Чкаловського СБК.

 

На розгляд сесії запропонувати такі питання:

 

  1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 21 грудня  2017 року «Про селищний бюджет на 2018 рік» (ХХІІI сесія VIІІ скликання) та додатків до нього

ДОПОВІДАЄ: Кабанець Світлана Григорівна – начальник фінансово–господарського відділу, головний бухгалтер Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради

 

  1. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів, органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок селищного бюджету

ДОПОВІДАЄ: Кабанець Світлана Григорівна – начальник фінансово–господарського відділу, головний бухгалтер Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради

 

  1. Про передачу коштів з Чкаловського селищного бюджету до Чугуївського районного бюджету на фінансування організації підвезення учнів, дітей  та вчителів Чкаловської  селищної ради

ДОПОВІДАЄ: Кабанець Світлана Григорівна – начальник фінансово–господарського відділу, головний бухгалтер Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради

 

  1. Про внесення змін до Положення про виконавчий комітет Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

  1. Про знесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 08.09.2016 року «Про утворення виконавчого комітету Чкаловської селищної ради VІІІ скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (ІІ сесія  VІІІ скликання)

 

  1. Про знесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 08.09.2016 року «Про утворення постійних комісій Чкаловської селищної ради VІІІ скликання, обрання їх складу та голів комісії» (ІІ сесія  VІІІ скликання)

 

  1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2018 рік, затвердженої рішенням Чкаловської селищної ради від 21.12.2017 року «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2018 рік» (ХХІІІ сесія VІІІ скликання)

 

  1. Про утворення відділення благоустрою Виконавчого комітету Чкаловської селищної  ради

 

  1. Про затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік

 

  1. Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади

 

  1. Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізовуватись  за рахунок субвенції з ДФРР Про затвердження Переліку проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок

 

  1. Про затвердження кошторисної проектної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт частини внутрішніх приміщень в будівлі Іванівського навчально-виховного комплексу Чкаловської селищної ради Чугуївського району за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Іванівка,   вул. Перемоги, буд. 1»

 

  1. Про вартість харчування в оздоровчий період 2017-2018 навчального року в закладах загальної середньої освіти Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

  1. Про залишення житлового комплексу  гуртожитку, який розташований за адресою: смт Чкаловське, вул. Чкалова, 36, у статусі «гуртожитку» та надання мешканцям цього гуртожитку дозволу на приватизацію жилих приміщень у гуртожитку.
  2. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну (спільну часткову) власність (приватизацію) квартири № 5, що розташована в багатоквартирному житловому будинку комунальної форми власності за адресою: с. Леб’яже,  вул. Шевченко, 3.

 

  1. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) кімнати № 42 у гуртожитку, який розташований за адресою: смт Чкаловське, вул. Першотравнева, будинок 9, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

  1. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, який розташована за адресою: смт Чкаловське, вул. Миру, 33/3, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

  1. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, який розташований за адресою: смт Чкаловське, вул. Миру, 33/1, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

  1. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами, який розташований за адресою: смт Чкаловське, вул. Миру, 33/2, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

  1. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади автомобіль марки ВАЗ 21-214.

 

  1. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади пам’ятника «Солдатам неоголошених війн».

 

  1. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади скульптури «Воїн та партизанка» (пам’ятник загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 роках).

 

  1. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області з клопотанням про передачу у комунальну власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.

 

  1. Про встановлення транспортного податку на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2019 рік.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна земельна ділянка) в с. Базаліївка, вул. Набережна, 2 Чугуївського району Харківської області гр. ДИТИНЕНКО Людмилі Василівні.

 

  1. Про надання дозволу  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в с. Базаліївка по вул. Кожедуба, 1 Чугуївського району  Харківської області гр. БРАТКОВСЬКОМУ Олександру Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу  на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Базаліївка по вул. Кошового, 11 Чугуївського району  Харківської області  гр. СОВІ Олександру Вікторовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 1,1538 га для ведення особистого селянського господарства в  с. Базаліївка, вул. Молодіжна, 32 Чугуївського району Харківської області гр. БІЛОУС Наталії Олександрівні.

 

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд  в  с. Коробочкине,  вул. Шевченка, 58 Чугуївського району Харківської області гр. ЗАВАРЗІНУ Володимиру Федоровичу.

 

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд  в  с. Коробочкине, вул. Миру, 209 Чугуївського району Харківської області гр. ЗАВАРЗІНУ Євгенію Володимировичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови на землі сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства в с. Коробочкине, вул. Шевченка, 44 Чугуївського району Харківської області  гр. СИТНИК Ірині Юріївні.

 

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в  с. Коробочкине,  вул. Високогірна, 9 Чугуївського району Харківської області гр. РЯБОМУ Андрію Івановичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в  с. Михайлівка Чугуївського району Харківської області гр. НАКОНЕЧНІЙ Євгенії Василівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в  с. Михайлівка Чугуївського району Харківської області гр. САДОВСЬКІЙ Юлії Юріївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Михайлівка Чугуївського району Харківської області гр. ПРОЩИНІЙ Лідії Дмитрівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Михайлівка Чугуївського району Харківської області гр. КОСАТЕНКО Дмитру Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Михайлівка Чугуївського району  Харківської області гр. КОЗІЙЧУКУ Андрію Володимировичу .

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в  с. Михайлівка Чугуївського району Харківської області гр. БУХТІЙ Аллі Дмитрівні.

 

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка)   в    с. Леб'яже,  вул. Підгірна, 58 Чугуївського району     Харківської  області гр. КОЗАЧОК Олександру  Анатолійовичу.

 

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка)   в    с. Леб'яже,  вул. Новоселів 13, Чугуївського району   Харківської  області  гр. ГОРБАЧОВУ Василю Олександровичу.

 

  1. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка)   в    с. Леб'яже,   вул. Новоселів, 11 Чугуївського району     Харківської  області гр. КОЗАЧОК Анатолію Івановичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Таганка Чугуївського району Харківської  області  гр. НЕСВОВАЛЬ Костянтину Артуровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Таганка Чугуївського району Харківської  області  гр. ПРОКОПЕНКО Максиму Ігоровичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт Чкаловське,   вул.  Миру, 27 Чугуївського району Харківської області гр. КОРОТКІЙ  Ганні Володимирівні.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Нова Гнилиця,   вул.  Центральна, 14 А Чугуївського району Харківської області гр. МАРЧЕНКУ Василію Гавриловичу

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Гнилиця, вул. Центральна (колишня Леніна), 19а  Чугуївського району Харківської області гр. ПРОКОПЕНКУ Олексію Михайловичу для подальшої передачі у власність.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарства в смт Чкаловське мікрорайон «Южный» Чугуївського району Харківської області    гр. ПОГРЕБНЯК Людмилі Іванівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Гнилиця  Чугуївського району  Харківської області гр. ТКАЧЕНКУ Миколі Григоровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в  с. Нова Гнилиця  Чугуївського району  Харківської області гр. МИГАЛЮ Володимиру Григоровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Гнилиця  Чугуївського району  Харківської області гр. ШИРОБОКОВУ Миколі Олександровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Гнилиця  Чугуївського району  Харківської області гр. ЛЕВЕНЦЮ Віктору Івановичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Гнилиця  Чугуївського району  Харківської області гр. ЦИКАЛОВУ Олександру Олександровичу.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу в смт Чкаловське, вул.  Першотравнева Чугуївського району Харківської області для подальшої передачі у власність гр. ІВАНОВУ Олександру Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,9000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Степова, Чугуївського району  Харківської області гр. КАРАМИШЕВУ Миколі Івановичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,6000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Степова, Чугуївського району Харківської області гр. ХРИПКО Олександру Вікторовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,4000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Степова, Чугуївського району Харківської області гр. ПІХОЦЬКІЙ Галині Мусіївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Степова, Чугуївського району Харківської області гр. ЧОЛОМБИТЬКО Любов Анатоліївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,5000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Степова, Чугуївського району Харківської області гр. ПОЛОВИНЧЕНКО Анатолію Дмитровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, Чугуївського району Харківської області   гр. ГУЖВІ Ігорю Івановичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, Чугуївського району Харківської області гр. БРАЖНИК Володимиру Олексійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, Чугуївського району Харківської області гр. КАМИШАН Віктору Григоровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака Чугуївського району Харківської області гр. САКУН Віталію Михайловичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,5000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, 2 Чугуївського району Харківської області гр. БРАЖНИК Віталію Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,4000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, Чугуївського району Харківської області гр. СТАДНИК Ігорю Юрійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, Чугуївського району Харківської області гр. ХРИПКО Сергію Вікторовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,5800 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове, по вул. Байбака Чугуївського району Харківської області гр. ОЛІЙНИКУ Олександру Вікторовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,4000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Байбака, Чугуївського району Харківської області  гр. СТАДНИК Юрію Юрійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Шевченка Чугуївського району Харківської області гр. БРАЖНИК Ірині Анатоліївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Перемоги Чугуївського району Харківської області гр. АЛЕКСІ Ользі Миколаївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,8000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Перемоги, Чугуївського району Харківської області гр. СТАДНИК Геннадію Анатолійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,2000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Перемоги, Чугуївського району Харківської області гр. СТАДНИК Ігорю Геннадійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,7000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Річна Чугуївського району Харківської області гр. КАМИШАН Аліні Анатоліївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,7000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Корнейка Чугуївського району Харківської області гр. ХРИПКО Ларисі Валеріївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,2000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Шкільна, Чугуївського району Харківської області гр. КЛИМЕНКО Марії Пантелеймонівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,2000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Садова, 5 Чугуївського району Харківської області гр. РУТКОВСЬКІЙ Марині Сергіївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,3000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Садова, 6 Чугуївського району Харківської області гр. КАМИШАН Зінаїді Михайлівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,6500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Молодіжна, 13 Чугуївського району Харківської області гр. ТАРАНОВУ Дмитру Юрійовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,1700 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Молодіжна, 6 Чугуївського району Харківської області гр. ОЛІЙНИК Андрію Вікторовичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,7600 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Молодіжна, Чугуївського району Харківської області гр. ЧОЛОМБИТЬКО Юрію Євгеновичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,6700 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Молодіжна, Чугуївського району Харківської області гр. КОТЛЯР Олені Леонідівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Молодіжна, Чугуївського району Харківської області гр. БРАЖНИК Руслану Олександровичу.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 0,3000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Миру, 8 Чугуївського району Харківської області гр. БРАЖНИК Людмилі Іванівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по вул. Миру Чугуївського району Харківської області гр. КАРАМИШЕВІЙ Алевтині Олексіївні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 1,8000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове по пров. Перемоги, Чугуївського району Харківської області гр. БРАЖНИК Надії Ігорівні.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрченкове Чугуївського району Харківської області гр. ЧОЛОМБИТЬКО Світлані Юріївні.

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ІВАНОВІЙ Анастасії Андріївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. КОЖЕВНІКОВІЙ Оксані Василівні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. КОСТОГЛОДОВІЙ Наталії Олександрівні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. МАЗОВЕЦЬКІЙ Любові Юріївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ВАСИЛЬЧЕНКО Валентині Іванівні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ГАРБУЗ Софії Миколаївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ЄЗИК Людмилі Володимирівні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. КАРБАЗІНУ Віктору Івановичу

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. МАРЧЕНКО Наталії Віталіївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ПАСТУХОВУ Олександру Івановичу

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ПРІВАЛОВУ Євгену Сергійовичу

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. САХНО Наталії Єлисеївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. СЕВЕРИЛОВУ Миколі Григоровичу

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. СЕВРЮКОВІЙ Валентині Тимофіївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. СИЧОВІЙ Олександрі Сергіївні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ТУГУСОВІЙ Ірині Павлівні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ЧІРІЧУ Миколі Григоровичу

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ЦИГАНКОВІЙ Катерині Семенівні

 

  1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги гр. ЛИКОВІЙ Наталії Михайлівні

 

Різне

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                                                       В.О. ПЄНКОВ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь