Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення!

Дата: 17.03.2018 12:01
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису

Звичайний папір розкладається за 2 роки. Консервні банки - за 10 років. Викинуті батарейки - років за 100. Пластикові пляшки - за 200, а алюмінієві банки - за 500 років, але найдовше "живе" скло. Щоб воно "зникло" самостійно, потрібно близько 1000 років. Дякуємо нашим працівникам Комунального підприємства "Чкаловське ЖКЕУ-2013"! Вони справляються з цими питаннями в той час, коли багато хто з нас ще солодко спить.

            В Україні, на підтримку професійних спілок і ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення це свято закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94, а також відповідно до редакції Указу Президента N 385/95 від 19 травня 1995 року і має назву «День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення». В 2018 році День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припадає на 18 березня.

Отже з нагоди професійного свята було відзначено Грамотою Чкаловської селищної ради наступних працівників Комунального підприємства "Чкаловське ЖКЕУ - 2013": Сірий Генадій, Задірака Валерій, Якушев  .......

 

            Зі створенням Чкаловської селищної об'єднаної територіальної громади  перед Комунальним підприємством посіли нові завдання, а разом із ними нові проблеми.

 

            До застаріліх труб водопроводу та водовідведення, проблем зі сміттям та благоустроєм території, дірявим покрівлям та іншим  додалися проблеми населених пунктів, які увійшли до складу Чкаловської ОТГ.

 

            В передсвяткові дні хочеться відзначити весь колектив Комунального підприємства за вагомий внесок в розвиток громади. Ваша праця забезпечує життєво важливі потреби громадян і належне функціонування всіх галузей господарства. Зрозуміло, що робити це при такому фінансуванні, яке є зараз, вкрай важко. Тому належно оцінюємо вашу нелегку працю. Попереду у вас багато роботи, але сподіваємося, що ваше відповідальне ставлення до справи стане запорукою успішного розвитку житлово-комунального комплексу та виконання постановлених перед вами завдань.

 

            Міцного Вам всім здоров'я, злагоди у сім'ях, добробуту і благополуччя у всьому.

 

Тож нехай усвідомлення особливої суспільної місії, важливості своєї праці, відповідальність і фаховість, ініціатива й енергійність допомагають вам успішно долати труднощі та надихають на підкорення нових рівнів добротворення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь