Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24.02.2018 року с. Юрченкове, с. Базаліївка, с. Леб’яже

Дата: 02.03.2018 14:50
Кількість переглядів: 971

З лютого 2018 року розпочався тур селищного голови СОЛОВЙОВА ВІКТОРА ДМИТРОВИЧА та представників виконавчого комітету Чкаловської селищної ради,  Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади з доповіддю про зроблену роботу за 2017 рік.

Фото без опису

Першими 24.02.2018 року приймали голову мешканці села Юрченкове в сільському будинку культури. На зустрічі були присутні селищний голова СОЛОВЙОВ В.Д., в.о. старости Петля М.В., заступник головного лікаря Чкаловського КП «ЦПМСД» Чувуріна Н.О., нач. фінансово-господарського відділу, головний бухгалтер Чкаловської селищної ради Кабанець С.Г., нач. відділу праці та соціального захисту населення Кабанець М.І., а також підприємці та мешканці села Юрченкове.

На зустрічі СОЛОВЙОВ В.Д. надав відзвітував за минулий 2017 рік перед мешканцями с. Юрченкове. Були обговорені земельні питання, податки,  дуже важливі питання щодо медичного обслуговування селян, соціальні та питання благоустрою села, щодо підвозу дітей в с. Базаліївка, декілька питань щодо комунальної власності.

Фото без опису     Фото без опису

Наступний звіт відбувся в с. Базаліївка. На зустрічі були присутні селищний голова СОЛОВЙОВ В.Д., в.о. старости Петля М.В., заступник головного лікаря Чкаловського КП «ЦПМСД» Чувуріна Н.О., нач. фінансово-господарського відділу, головний бухгалтер Чкаловської селищної ради Кабанець С.Г., нач. відділу праці та соціального захисту населення Кабанець М.І., депутати Чкаловської ради,  керівник місцевого сільгосп. підприємства  Калган В.І. також підприємці та мешканці села Базаліївка. На зустрічі також були питання щодо земельних податків, медичного обслуговування селян та благоустрою села, про освіту.

Фото без опису     Фото без опису

Також на зібрані був обраний представник с. Базаліївка у виконавчому комітеті Чкаловської селищної ради Білоус Олексій Петрович.

Фото без опису     Фото без опису

На зустрічі с. Леб’яже були присутні селищний голова СОЛОВЙОВ В.Д., в.о. старости Несміян О.І., заступник головного лікаря Чкаловського КП «ЦПМСД» Чувуріна Н.О., нач. фінансово-господарського відділу, головний бухгалтер Чкаловської селищної ради Кабанець С.Г., нач. відділу праці та соціального захисту населення Кабанець М.І., депутати Чкаловської ради,  а також підприємці та мешканці села. Також було обговорено земельні питання, податки,  дуже важливі питання щодо медичного обслуговування селян, соціальне життя села, та благоустрою села, декілька питань щодо комунальної власності.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь