Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про визнання таким, що припинено право оперативного управління КЗОЗ «Чугуївський районний центр первинної медико – санітарної допомоги » будівлями АЗПСМ, ФАПів.

Дата: 27.12.2017 15:21
Кількість переглядів: 1497

документ

ЧКАЛОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXІІІ сесія VІІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 грудня 2017 року

смт Чкаловське

 

Про визнання таким, що припинено право оперативного управління КЗОЗ «Чугуївський районний центр первинної медико – санітарної допомоги Чугуївської районної ради Харківської області» будівлями Амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько – акушерськими пунктами та закріпленого за ними майна, що знаходяться на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади та передачу їх в оперативне управління та на баланс до КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

У зв’язку з прийняттям будівель Амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько – акушерських пунктів та закріпленого за ними майна у комунальну власність Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади, враховуючи рішення Чкаловської селищної ради від 28.12.2016 року «Про прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чугуївського району до комунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади» (VІІ сесія VІІІ скликання), від 02.06.2017 року                      «Про створення комунального підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області» (XІV сесія VІІІ скликання), на підставі  ст. ст. 78, 137 Господарського кодексу України,  керуючись ст. 26, 59, 60 Закону України              «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

1. Визнати таким, що припинено право оперативного управління Комунального закладу охорони здоров’я «Чугуївський районний центр первинної медико – санітарної допомоги Чугуївської районної ради Харківської області» на наступні об’єкти:

- частина будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини та закріплене за нею майно, яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Першотравнева, 7, секція А.

- будівля фельдшерсько – акушерського пункту та закріплене за ним майно, яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район,           с. Базаліївка, вул. Центральна, 30.

- будівля Амбулаторії загальної практики сімейної медицини та закріплене за нею майно, яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Іванівка, вул. Шкільна, 4.

- будівля фельдшерсько – акушерського пункту та закріплене за ним майно, яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район,                  с. Степове, вул. Широка, буд. 19, кв. 5.

- будівля амбулаторії загальної практики сімейної медицини та закріплене за нею майно, яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Леб’яже, вул. Миру, 54.

- будівля фельдшерсько – акушерського пункту та закріплене за ним майно, яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район,                   с. Юрченкове, вул. Центральна, 14.

 

2. Передати в оперативне управління та на баланс до КП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області будівлі амбулаторій загальної практики сімейної медицини, фельдшерсько – акушерських пунктів та закріплене за ними майно згідно з Переліком (додається).

 

3. Передачу комунального майна здійснити в установленому законом порядку згідно з п. 2 цього рішення.

 

4. Оприлюднити рішення на офіційному сайті на офіційному сайті Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади: https://chkalovskaotg.gov.ua/.

 

5. Вважати такими що втратили чинність: рішення Чкаловської селищної ради  від 12.07.2017 року «Про передачу на баланс КП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чкаловської селищної ради чугуївського району Харківської області будівель та закріпленого за ними майна» (XІ сесія                          VІІІ скликання) та рішення Чкаловської селищної ради від 20.07.2017 року               «Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 12.07.2017 року «Про передачу на баланс КП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чкаловської селищної ради чугуївського району Харківської області будівель та закріпленого за ними майна» (XІ сесія VІІІ скликання)» (XІІ сесія                                      VІІІ скликання)

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва та житлово-комунального господарства (ПОГРЕБНЯК В.А.).

 

 

 

Селищний голова                   

                                       В.Д. СОЛОВЙОВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь