Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Європейський міжнародний фестиваль творчості та мистецтв «EUROPEAN KITEN AWARDS

Дата: 16.08.2018 11:30
Кількість переглядів: 1102

Фото без опису

        З 05 по 12 серпня 2018 року в місті Кітен Болгарія відбувся Європейський міжнародний фестиваль творчості та мистецтв «EUROPEAN  KITEN  AWARDS. Засновники та організатори конкурсу-фестивалю: торгова марка «EUROPEAN FESTIVAL», БО «Благодійний фонд «Майбутнє України», фестивальний комплекс «Разом», муніципалітет міста Приморська та мерія міста Кітен. У журі були запрошені зірки європейського рівня – група Rumbero's (Олег Серафін та Амадор Лопес).

        Участь у фестивалі прийняла талановита молодь Чкаловської ОТГ, які займаються в театральній студії «Друга реальність» при Чкаловському Будинку культури.

        Творчий табір "Разом", що розкинувся в одному з найкрасивіших заповідних куточків Болгарії у курортній зоні міста Кітен, на березі Чорного моря. Його територія потопає у зелені вікових дерев, чисте морське повітря і прекрасні пейзажі, затишні і сучасні номери, захоплююча анімаційна програма, безліч гуртків і спортивних секцій, кращий на болгарському узбережжі пляж.

       У таборі знаходяться: футбольне, баскетбольне поля та басейн з лежаками та парасольками, анімаційна зона (велика і мала сцени), танцювальний зал, диско-зал.

        Колектив театральної студії, батьки, керівник – Олена Шакіна та директор Чкаловського будинку культури – Оксана Богдан висловлюють велику подяку селищному голові Чкаловської селищної ради – Соловйову Віктору Дмитровичу та Виконавчому комітету Чкаловської селищної ради за сприяння, фінансову допомогу, моральну підтримку та за надану можливість дітям прийняти участь у європейському міжнародному фестивалі творчості та мистецтв «EUROPEAN  KITEN  AWARDS» (м. Кітен. Болгарія).

      Завдяки вашій підтримці наші діти провели незабутній час у цьому чудовому місті на найяскравішому сучасному фестивалі, який було організовано творчою командою «EUROPEAN FESTIVAL», яку очолює неперевершений керівник проекту Рашель Кухтіна.

З повагою та великою вдячністю

театральна студія «Другая реальность»,

батьки та керівники.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь