Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На дворі терпко пахне осінню

Дата: 04.10.2018 10:32
Кількість переглядів: 850

Фото без опису

    Жовтень… На дворі терпко пахне осінню. Стишилися звичні пташині голоси, іржа в’їлася у зачіски каштанів, у яких потонула Іванівська школа. Кожного ранку гомінкими струмочками стікаються до її порогу діти, щоб упевнено крокувати країною знань, відчути тепло і підтримку вчителів, зустріти привітні посмішки друзів. А ще – щоб здобути впевненість у своїх силах, розкрити здібності і таланти, пишатися тим, що навчаються в одній із кращих шкіл Чкаловської громади. А допомагають їм не заблукати на дорогах життя вчителі.

    Педагогічний колектив Іванівського НВК – це колектив однодумців, який успішно вирішує завдання сьогодення і впевнено дивиться у майбутнє. Тут виховується самодостатність особистості і культивується головне правило: будь сильним сам і допоможи слабкому. Будь добрим, шануй, твори, не роби зла. В цьому секрет успіху всього колективу школи, починаючи від наймолодших учнів і закінчуючи досвідченими вчителями.

    Більше чверті століття віддають свої серця дітям Величко Валентина Миколаївна, Коротя Валентина Петрівна, Коровкіна Ірина Сергіївна, Пазюра Неллі Олександрівна, Панченко Андрій Тимофійович, Прошутя Тамара Іванівна. Ці люди, справжні професіонали, ведуть дітей шляхом знань, пильно вдивляються їм у вічі. А їх вимогливість, наполегливість та суворість допомагають учневі віднайти себе, відчувати своє духовне змужніння з кожним новим навчальним роком.

     Одна  давня мудрість говорить: «Дитина – це посудина, дана нам, дорослим, на зберігання». І наші педагоги розуміють, який тягар відповідальності вони несуть за кожну «маленьку частинку великого суспільства».

    Учитель, як і лікар, - це покликання, талант, даний згори. Це зрозуміли в певний час наші молоді педагоги: Байбак Ольга Степанівна, Іваницький Дмитро Олегович, Коровкін Василь Сергійович, які зовсім недавно поповнили учительську родину Іванівського НВК. Вони переконані, що дитина не може чекати щастя. Вона нетерпляча. Вона хоче і повинна бути щасливою сьогодні, зараз. До своїх вихованців молоді вчителі йдуть із думкою: «Який же я буду педагог, якщо кожна секунда спілкування зі мною не робитиме  дитину щасливою, радісною і звичайно ж, розумною».

    Наші маленькі школярики приходять у перший клас із дошкільного підрозділу Іванівського НВК, де працюють з ними,  готуючи  до учнівського життя , вихователі:  Леонідова Діна Надіровна та Бажанова Ганна Іванівна.

     У скрутну хвилину завжди можна звернутися до шкільного психолога Каптан Тетяни Миколаївни, яка розрадить і підтримає. А ще вона проводить цікаві та корисні тренінги для дітей, батьків і вчителів.

    У закладі проходить багато заходів: конкурси, турніри, олімпіади, змагання. Учні та педагоги школи дуже люблять подорожувати, а тому туристичні поїздки та екскурсії тут – не в дивину.

    Іванівський НВК завжди радо зустрічає гостей, які підкреслюють чистоту й порядок у приміщеннях і на подвір’ї. А це вже заслуга технічного персоналу закладу, яким вправно керує завгосп Кравчук Валентина Миколаївна. Дуже смачними обідами частують дітей наші кухарі  Кондратюк Лариса Дмитрівна та Нестеренко Наталія Сергіївна.

    В Іванівській школі згуртований, досвідчений колектив, бо очолює його   Кобилко Олена Миколаївна. Вона завжди сповнена ентузіазму та ідей. Горить сама й запалює інших. А допомагають  їй у цьому Гауєр Наталія Василівна , Мартинова Наталя Олександрівна - заступники з навчальної та виховної роботи.

    Весь шкільний колектив кожен день віддає не тільки свою працю, свій розум і талант, але й своє серце, щоб сіяти мудре, добре, вічне на нелегкій життєвій ниві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь