Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Давайте робити добро разом!

Дата: 26.11.2018 13:17
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

Давайте робити добро разом!

"Більше щастя - давати, ніж брати" і Щедрий Вівторок - це чудова нагода пережити це радісне відчуття.

 «Щедрий вівторок» для нас – це момент підтримати всесвітню благодійну ініціативу, а також подати хороший приклад людям, спонукати їх на добрі справи і вчинки. З цією метою 23 листопада в Базаліївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чкаловської селищної ради за ініціативи учнівського самоврядування відбувся благодійний ярмарок. Учні 1-11 класів разом з батьками запропонували всім охочим випічку, солодощі та обереги, виготовлені власноруч.

Відбувався ярмарок у сільському Будинку культури. На свято завітали –  вчителі, батьки, школярі-продавці та школярі-покупці, а також просто гості села, які хотіли поласувати смачненьким. Загалом ярмарок проходив весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно.

Кількість та різноманіття смаколиків задовольнило б будь-якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, пряники найрізноманітніших видів та форм, рогалики, вафлі, желе – чого тільки не було!

Школярі створили атмосферу справжнього ярмаркового спектаклю. Скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб (хто віршами, хто акціями) запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено частинку душі та тепла. Ярмарок був наповнений яскравими,  веселими народними дійствами за участю кумоньок  у вишиванках, завзятих, запальних козаків, циган,  які співали, танцювали, ворожили.  Усі учасники отримали неабияке задоволення. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності.

На ярмарку було зібрано 6600 гривень, які за рішенням ради школи 27 листопада буде відправлено на рахунок благодійного фонду «Запорука» для лікування онкохворих дітей. Звісно, ми розуміємо, що ця сума — лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для хворих, але сподіваємося, що наша допомога не буде марною, що це стане поштовхом для інших небайдужих людей нашої країни.

Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи закладу вдячні за допомогу в проведенні ярмарку батькам, дідусям і бабусям школярів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь