Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області на 2020 рік

Дата: 15.05.2019 16:16
Кількість переглядів: 706

3. ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проекту регуляторного акту -  проекту рішення Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області «Про затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області на 2020 рік»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, Виконавчий комітет Чкаловської селищної ради оприлюднює проект рішення «Про затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області на 2020 рік».

Даним проектом рішення встановлюються ставки Єдиного податку для суб’єктів господарювання, які працюють на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області на 2020 рік.

 Розробником проекту регуляторного акту є Виконавчий комітет Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області, поштова адреса: 63544, Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Свободи, 1, тел. (05746) 5-12-19; адреса електронної пошти: chkalovska.rada@ukr.net.

З повним текстом проекту регуляторного акту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади в розділі «Податки».

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, до проекту рішення Чкаловської селищної ради прийматися протягом одного місяця (30-ти календарних днів) з дати опублікування: з  18.05.2019 року до 18.06.2019 року.

Спосіб надання пропозицій (зауважень) фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань: Пропозиції (зауваження) у письмовому вигляді.  Пропозиції (зауваження) надсилаються поштою або передаються до Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради особисто чи через уповноважену особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства (поштова адреса: 63544, Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Свободи, 1) або надіслані на адресу електронної пошти Чкаловської селищної ради: chkalovska.rada@ukr.net.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь