A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район

Про скликання чергової LІІ сесії селищної ради VІІІ скликання

Дата: 04.09.2019 10:39
Кількість переглядів: 1479

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я (повна версія)

від 30 серпня 2019 року   № 74

Про скликання чергової LІІ сесії селищної ради VІІІ скликання

У відповідності зі ст. ст. 42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову LІІ сесію селищної ради VІІІ скликання 20 вересня 2019 року о 16-00 годині у приміщенні Чкаловського СБК.

На розгляд сесії запропонувати такі питання:

1. Скликати чергову LІІ сесію Чкаловської селищної ради VІІІ скликання.

 

2. Провести чергове засідання LІІ сесії Чкаловської селищної ради                    VІІІ скликання 20 вересня 2019 року.

 

3. Винести на розгляд такі питання:

 

3.1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради                    від 20 грудня 2018 року «Про селищний бюджет на 2019 рік» (ХLI сесія                   VIІІ скликання) та додатків до нього

 

3.2. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області                         на 2019 рік, затвердженої рішенням Чкаловської селищної ради                                    від 20.12.2018 року (ХLІ сесія VІІІ скликання)

 

3.3. Про втрату чинності деяких рішень Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

3.4. Про утворення юридичної особи шляхом виділу з Чкаловського навчально-виховного комплексу Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

3.5. Про розгляд питання щодо внесення змін до Правил благоустрою території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади

 

3.6. Про внесення змін в Додаток 1 до передавального акту Граківської сільської ради (Необоротні активи), затвердженого рішенням Чкаловської селищної ради від 20.12.2018 року «Про затвердження передавального акту для прийняття на баланс Чкаловської селищної ради та її виконавчих органів майна та зобов’язань Граківської сільської ради» (XLІ сесія VІІІ скликання).

 

3.7. Про списання житлових будинків, які розташовані в с-щі Залізничне Чугуївського району Харківської області, з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

3.8. Про списання нежитлової будівлі, яка розташована в с. Гракове Чугуївського району Харківської області, з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

3.9. Про списання багатоквартирних будинків, які розташовані                                в с. Коробочкине Чугуївського району Харківської області, з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

3.10. Про списання багатоквартирних будинків, які розташовані                                    в с-щі Залізничне Чугуївського району Харківської області, з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

3.11. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) жилого приміщення в гуртожитку, яке розташоване за адресою: смт Чкаловське, вул. Чкалова, будинок 36, кімната № 2 а, що знаходиться                    у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

3.12. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) житлового будинку з надвірними будівлями, який розташований за адресою: с. Степове, вул. Північна, 7, що знаходиться                    у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

3.13. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) квартири № 28, яка розташована за адресою: смт Чкаловське, вул. Свободи будинок 7, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади

 

3.14. Про надання згоди на внесення змін до договору позички комунального майна від 22.08.2018 року № 101.

 

3.15. Про надання згоди на внесення змін до договору відповідального

зберігання майна від 22.08.2018 року № 102.

 

3.16. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна, а саме: частини нежитлового приміщення № 12, загальною площею 3,9 м2, частини нежитлового приміщення № 13, загальною площею 2,6 м2, частини нежитлового приміщення № 14, загальною площею 0,6 м2, які розташовані на першому поверсі будівлі з вбудованим приміщенням амбулаторії загальної практики сімейної медицини за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Першотравнева, 7, для цілей оренди.

 

3.17. Про укладення договору оренди комунального майна з Комунальним підприємством «Обласний інформаційно - технічний центр».

 

3.18. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна, а саме: нежитлових приміщень, загальною площею 34,1 кв. м, що розташовані                        в адміністративній будівлі за адресою: Харківська обл., Чугуївський р-н,                        с. Гракове, вул. Т. Г. Шевченка, № 10, для цілей оренди.

 

3.19. Про укладення договору оренди комунального майна з Публічним акціонерним товариством «Укртелеком».

 

3.20. Про взяття на баланс Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області, квартир, що знаходяться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

 

3.21. Про придбання у комунальну власність Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади трикімнатної квартири, яка розташована                   за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське,                                вул. Свободи, 5, кв. 18.

 

3.22. Про внесення змін до Переліку майна, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області, затвердженого рішенням Чкаловської селищної ради від 11.05.2019 року (ХLVІ сесія VІІІ скликання).

 

3.23. Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури і спорту Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

 

3.24. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 11.07.2019 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Миру, 33/1 з подальшою передачею у власність Лісняку Олександру Віталійовичу, Лісняк Людмилі Миколаївні, Лісняк Олені Олександрівні» (Х LІХ сесія                 VІІІ скликання).

 

3.25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, які розташовані за межами с. Леб’яже Чугуївського району Харківської області та належать до комунальної власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади

 

3.26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівлі громадського центру в смт Чкаловське, вул. Свободи, 1-Г Чугуївського району Харківської області для подальшої передачі в оренду ТОВ «Слобожанський м’ясопереробний комбінат».

 

3.27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт Чкаловське, вул. Шевченка, 4 Чугуївського району Харківської області Бирьці Наталі Миколаївні.

 

3.28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення сільськогосподарських угідь (сіножаті) для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ-01.03) на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області Чорному Петру Никифоровичу, Кузнецову Василю Павловичу,  Болдижеву Віктору Павловичу, Андрєєву Юрію Олексійовичу, Пастухову Миколі Васильовичу, Пічугіній Ніні Григорівні, Матукіну Анатолію Лаврентійовичу, Коркачу Івану Васильовичу, Костіну Олександру Михайловичу, Кузьо Михайлу Васильовичу.

 

3.29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,3200 га для ведення особистого селянського господарства в  с. Нова Гнилиця, вул. Центральна, 141 Чугуївського району Харківської області Кривкіній Ніні Андріївні

 

3.30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 49,8556 га (кадастровий номер: 6325456700:02:000:2444) із земель запасу сільськогосподарського призначення, розташованої на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на дві окремі земельні ділянки.

 

3.31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 17,9875 га (кадастровий номер: 6325456700:02:000:2469) із земель запасу сільськогосподарського призначення, розташованої на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області на дві окремі земельні ділянки.

 

3.32. Про надання дозволу на укладення з мешканцями смт Чкаловське Чугуївського району Харківської області договорів про надання в користування землі для городництва на земельних ділянках сільськогосподарського призначення комунальної власності Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

 

3.33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1080 га для індивідуального садівництва Малик Олені Миколаївні.

 

3.34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1080 га для індивідуального садівництва Малик Тетяні Матвіївні.

 

3.35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Бірічеву Юрію Анатолійовичу.

 

3.36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Бондар Тетяні Іванівні.

 

3.37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Борщ Ірині Дмитрівні.

 

3.38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Верьовкіній Наталі Олександрівні.

 

3.39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Воробйовій Наталії Іванівні.

 

3.40. Про   надання   дозволу   на   розробку   проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Гончарову Олегу Миколайовичу.

 

3.41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Горгулю Олександру Федоровичу.

 

3.42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Гузійовій Наталії Олександрівні.

 

3.43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Гусаковій Наталії Василівні.

 

3.44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Даценку Вадиму Михайловичу.

 

3.45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Дуб Оксані Анатоліївні.

 

3.46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Завгородній Тетяні Миколаївні.

 

3.47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Запорізькій Зої Федорівні.

 

3.48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Калашнікову Руслану Миколайовичу.

 

3.49. Про   надання   дозволу   на   розробку   проекту   землеустрою щодо

відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Колбасіній Галині Павлівні.

 

3.50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Колій Тетяні Іванівні.

 

3.51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Кононенко Лесі Олександрівні.

 

3.52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Кузьменко Валентині Петрівні.

 

3.53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Купріянову Євгену Анатолійовичу.

 

3.54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Курнікову Віктору Васильовичу.

 

3.55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,0700 га для індивідуального садівництва Кушнарьовій Зінаїді Петрівні.

 

3.56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,0700 га для індивідуального садівництва Кушнарьову Івану Йосифовичу.

 

3.57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Лазарєвій Ользі Григорівні.

 

3.58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Лужиній Ірині Іванівні.

 

3.59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Ляленкову Анатолію Івановичу.

 

3.60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Ляховій Валентині Йосипівні.

 

3.61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Макарову Юрію Сергійовичу.

 

3.62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Маковецькій Ларисі Леонідівні.

 

3.63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Мартищенку Олексію Олексійовичу.

 

3.64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Мироненко Любові Миколаївні.

 

3.65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Міхєєвій Аллі Миколаївні.

 

3.66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Муратовій Любові Іванівні.

 

3.67. Про   надання   дозволу   на   розробку   проекту   землеустрою щодо

відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Нетребі Леоніду Івановичу.

 

3.68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Павленку Євгену Миколайовичу.

 

3.69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Петровій Ірині Павлівні.

 

3.70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Петровій Яніні Володимирівні.

 

3.71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Петровському Володимиру Григоровичу.

 

3.72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,0700 га для індивідуального садівництва Пиріжок Наталії Іванівні.

 

3.73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Півень Ларисі Дмитрівні.

 

3.74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Пономарьову Віктору Андрійовичу.

 

3.75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Пугач Оксані Олександрівні.

 

3.76. Про   надання   дозволу   на   розробку   проекту   землеустрою щодо

відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Решетняк Марині Олександрівні.

 

3.77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Руденку Володимиру Вікторовичу.

 

3.78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Ружицькій Вікторії Сергіївні.

 

3.79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Свіщовій Олені Олександрівні.

 

3.80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Сіняєвій Людмилі Георгіївні.

 

3.81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Соловйовій Надії Михайлівні.

 

3.82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Суманєєвій Ірині Василівні.

 

3.83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Тимченку Миколі Сергійовичу.

 

3.84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Фатєєвій Ользі Олександрівні.

 

3.85. Про надання дозволу   на   розробку   проекту   землеустрою   щодо

відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Фатьяновій Ніні Іванівні.

 

3.86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Харківській Олені Іванівні.

 

3.87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Чвалун Наталії Яковлівні.

 

3.88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Яківцю Андрію Сергійовичу.

 

3.89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва Ятловій Зої Дмитрівні.

 

3.90. Про надання згоди на подачу документів до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області з метою відведення у власність земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області Бабічу Олександру Вадимовичу.

 

3.91. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 04 березня 2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства Лялюку Євгену Івановичу» (XLIІІ сесія                             VІІІ скликання).

 

3.92. Про внесення змін до Договору оренди землі від 27.05.2016 року                 № б/н.

 

3.93. Про внесення змін до Договору оренди землі від 21.08.2014 року              № б/н.

 

3.94. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Коробочкине по вул. Закубанській Чугуївського району Харківської області Дериглазовій Ользі Сергіївні.

 

3.95. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,5000 га для ведення особистого селянського господарства в с. Коробочкине по вул. Закубанській Чугуївського району Харківської області Пановій Олені Іванівні.

 

3.96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Коробочкине по вул. Закубанській Чугуївського району Харківської області Халіну Миколі Володимировичу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь