Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та Garage48 запрошують представників місцевих громад на  Hack for Locals: Хакатон для розвитку місцевих громад, задля розробки рішень актуальних соціальних проблем в Україні

Дата: 30.09.2019 11:39
Кількість переглядів: 899

   Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) та Garage48 запрошують представників місцевих громад на  Hack for Locals: Хакатон для розвитку місцевих громад, задля розробки рішень актуальних соціальних проблем в Україні, який відбудеться 9-11 жовтня 2019 року місті Харків в у Fabrika.Space (м.Харків, вул. Благовіщінська,1) . 

Загальні цілі Hack for Locals:

  • об’єднати ентузіастів місцевих громад, які прагнуть активніше впливати на прийняття рішень місцевою владою в Україні;

  • провести «мозковий штурм» та залучити нові креативні інформаційно-комунікаційні технології для підтримки місцевої демократії;

  • створити більш життєздатні електронні послуги спрямовані на соціальний прогрес;

  • допомогти громадам подолати цифровий розрив з метою розширення можливостей для найбільш вразливих груп у користуванні перевагами сучасних інформаційних технологій та електронного врядування.

 

   На захід запрошуються: натхненні ідейні лідери і лідерки, дизайнери/ки, розробники/ці, громадські діячі/чки та ентузіасти/ки, підприємці та маркетологи, представники/ці громадських організацій та урядових установ, а також ті, хто щодня стикається з проблемами та прагне їхнього вирішення.

 

   Відбір учасників у Хакатоні здійснюється за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://garage48.typeform.com/to/Ybv5mA, форму якої необхідно надіслати до 27 вересня 2019 року.

 

   Щоб зробити захід більш доступним, організатори відшкодовують витрати на проїзд для усіх відібраних учасників і учасниць з різних куточків України (окрім транспорту категорії “люкс”), а також в окремих випадках забезпечують проживання для тих учасників, які за станом здоров’я потребують особливих умов.

Детальна інформація про Хакатон розміщена за посиланнями: http://garage48.org/events/community та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/events/1312653025561832/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь