Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про скликання чергової LІV сесії селищної ради VІІІ скликання

Дата: 18.10.2019 14:53
Кількість переглядів: 1024

Фото без опису

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ЧКАЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

від 17 жовтня 2019 року                                                                              № 84

 

Про скликання чергової LV сесії селищної ради VІІІ скликання

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування             в Україні» та Регламенту Чкаловської селищної ради VІІІ скликання:

 

  1. Скликати чергову LV сесію Чкаловської селищної ради VІІІ скликання.

 

  1. Провести чергове засідання LV сесії Чкаловської селищної ради                    VІІІ скликання 07 листопада 2019 року о 16.00 год.

 

  1. Винести на розгляд такі питання:

 

    1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 20 грудня 2018 року «Про селищний бюджет на 2019 рік» (ХLI сесія  VIІІ скликання) та додатків до нього.

 

    1. Про затвердження Інструкції з діловодства Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області

 

    1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради від 23.12.2016 «Про створення Трудового архіву Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області та затвердження Положення про архівну установу Чкаловської селищної ради Чугуївського району для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових та інших правовідносин юридичних і фізичних осіб, що не належать до Національного архівного фонду (Трудовий архів)» (VІ сесія VІІІ скликання) зі змінами.

 

    1. Про внесення змін та затвердження штатного розпису Комунального підприємства «Чкаловське житлово-комунальне експлуатаційне управління-2013»

 

    1. Про затвердження Акту про списання нежитлової будівлі, яка розташована в с. Гракове Чугуївського району Харківської області з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.
    2. Про затвердження Актів про списання житлових будинків, які розташовані в с-щі Залізничне Чугуївського району Харківської області з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

    1. Про затвердження Актів про списання багатоквартирних будинків, які розташовані в с. Коробочкине Чугуївського району Харківської області з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

    1. Про затвердження Актів про списання багатоквартирних будинків, які розташовані в с-щі Залізничне Чугуївського району Харківської області з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

    1. Про затвердження Акту про списання багатоквартирного будинку, який розташований в с. Базаліївка Чугуївського району Харківської області з балансу Виконавчого комітету Чкаловської селищної ради.

 

    1. Про надання згоди на безоплатну передачу у приватну власність (приватизацію) жилого приміщення в гуртожитку, який розташований за адресою: смт Чкаловське, вул. Чкалова, будинок 36, кімната № 3 а,  що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

    1. Про надання згоди на дострокове розірвання договору оренди комунального майна від 21.03.2018 № 3.

 

    1. Про затвердження звіту про оцінку майна трикімнатної квартири № 18, загальною площею 65,10 м2, що належить: ¾ Павленко Сергію Васильовичу та ¼ Павленко Олександру Васильовичу, за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Свободи, 5, для придбання у комунальну власність

 

    1. Про затвердження звіту про оцінку майна, а саме: конструкцій та матеріалів, отриманих від розбирання частини нежитлової будівлі спортзалу – прибудови басейну (літ. «Б»), яка розташована за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Іванівка, вул. Центральна, 1 В, для взяття на баланс

 

    1. Про затвердження звіту про оцінку майна, а саме: нежитлових приміщень: частина нежитлового приміщення № 1, площею 1,75 м2, частина нежитлового приміщення № 2, площею 6,5 м2, нежитлових приміщень №№ 4-10, загальною площею 82,3 м2, нежитлового приміщення № 11, площею 2,8 м2, частини нежитлового приміщення № 13, площею 4,0 м2. Загальною площею 97,35 м2, які розташовані за адресою: Харківська область, Чугуївський район, смт Чкаловське, вул. Свободи, 1, для цілей оренди

 

    1. Про укладення договору оренди комунального майна з Комунальним підприємством «Чкаловське житлово - комунальне експлуатаційне управління - 2013».

 

    1. Про внесення змін до Переліку майна, що знаходиться у комунальній власності Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області, затвердженого рішенням Чкаловської селищної ради від 20.09.2019 (LІІ сесія VІІІ скликання).

 

    1. Про укладення договору оренди комунального майна з Відділом освіти, культури і спорту Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

 

    1. Про укладення договору оренди комунального майна з Відділом освіти, культури і спорту Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області.

 

    1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, (код згідно з КВЦПЗ – 16.00, кад. номер 6325481000:01:000:1427) для ведення особистого селянського господарства (землі сільськогосподарського призначення, код згідно КВЦПЗ – 01.03) за межами населених пунктів на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Гимасу Юрію Володимировичу та Білоусу Сергію Михайловичу.

 

    1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення, (код згідно з КВЦПЗ – 16.00, кад. номер 6325481000:01:000:1428) для ведення особистого селянського господарства (землі сільськогосподарського призначення, код згідно КВЦПЗ – 01.03) за межами населених пунктів на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Макаренку Анатолію Павловичу

 

    1. Про надання згоди на відведення у власність земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області Штиху Івану Миколайовичу

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ – 01.03) площею 2,0000 га за межами с. Гракове на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області Притико Людмилі Равільєвні.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ – 01.03) площею 2,0000 га за межами с. Гракове на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області Трофімову Олександру Андрійовичу.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ – 01.03) площею 2,0000 га за межами с. Гракове на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області Фекліну Петру Миколайовичу.

 

    1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства Черевашенко Яні Віталіївні.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель (КВЦПЗ): А.01.03 – для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Кулішу Федору Сергійовичу.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області (за межами населеного пункту) для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність Половинченку Іллі Вікторовичу.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області (за межами населеного пункту) для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність Пономаренку Максиму Олександровичу.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Коробочкине, вул. Шевченка, 98 Добровольській Валентині Вікторівні.

 

    1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення із земель житлової та громадської забудови в землі сільськогосподарського призначення, орієнтовною площею 0,0805 га для ведення особистого селянського господарства в с. Коробочкине вул. Шевченка, 98 Чугуївського району Харківської області Добровольській Валентині Вікторівні.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Коробочкине, вул. Кооперативна, 24 Чугуївського району Харківської області Федотову Дмитру Валерійовичу.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ -01.01) за межами н. п. Леб'яже на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Бороденко Валентині Миколаївні.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ -01.01) за межами н. п. Леб'яже на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Бороденку Віктору Михайловичу.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ -01.01) за межами н. п. Леб'яже на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Бороденку Віктору Михайловичу.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ -01.01) за межами н. п. Леб'яже на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Бороденко Юлії Вікторівні.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2015 га в с. Леб'яже, вул. Підгірна, 25 Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Гонтовому Володимиру Михайловичу.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1885 га по вул. Підгірна, 28 в селі Леб'яже, Чугуївського району Харківської області з подальшою передачею у власність Кривцуну Сергію Дмитровичу.

 

    1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 11 липня 2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,0000 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення в с. Леб'яже по вул. Новоселів Чугуївського району Харківської області Лапченку Володимиру Вікторовичу» (XLIX сесія VIII скликання).

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га за адресою: Харківська область, Чугуївський район, с. Леб’яже, вул. Дачна, 43 з подальшою передачею у спільну сумісну власність Марченку Віктору Дмитровичу, Марченку Олександру Дмитровичу

 

    1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 11 липня 2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,2500 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення в с. Леб'яже по вул. Новоселів Чугуївського району Харківської області Пономаренку Олексію Миколайовичу» (XLIX сесія VIII скликання).

 

    1. Про внесення змін до рішення Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 11 липня 2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,5000 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення в с. Леб'яже по вул. Новоселів Чугуївського району Харківської області Середі Олександру Івановичу» (XLIX сесія VIII скликання).

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів на території Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області (ділянка № 658) з подальшою передачею у власність Яковенко Валентині Миколаївні.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за рахунок земель запасу комунальної власності сільськогосподарського призначення сільськогосподарських угідь (рілля) для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ 01.03), яка розташована за адресою: на території Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області Бондаренку Роману Миколайовичу, Рабцуну Володимиру Федоровичу.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код згідно КВЦПЗ – 02.01) за адресою: с. Нова Гнилиця, вул. Центральна, 141 Чугуївського району Харківської області Кривкіній Ніні Андріївні.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт Чкаловське, вул. Шевченка, 2 Чугуївського району Харківської області Мащенко Наталії Євгеніївні.

 

    1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за рахунок земель комунальної власності житлової і громадської забудови (код згідно з КВПЦЗ - 16.00) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (землі житлової та громадської забудов, код згідно з КВЦПЗ - 02.01) в смт Чкаловське, вул. Миру Чугуївського району Харківської області Стоян Лілії Олександрівні.

 

    1. Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги Приходько Ірині Олександрівні.

 

    1. Про депутатські запити.

 

    1. Різне.

 

  1. Виконавчому комітету селищної ради розмістити це розпорядження  на інформаційному стенді Виконавчого комітету   Чкаловської   селищної   ради  

та довести до відома депутатів Чкаловської селищної ради.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

Селищний голова                                                                      В. СОЛОВЙОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь