Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОВІДОМА суб’єктам господарювання

Дата: 29.01.2020 15:19
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

ДОВІДОМА

 

На виконання доручення прем'єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020 року впродовж січня поточного року проходитимуть інформаційні заходи із суб'єктами господарювання щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. За допомогою різних форм комунікацій, як масових публічних, так і безпосередніх візитів за місцем здійснення господарської діяльності, заплановано охопити максимальну кількість роботодавців та працівників.

Використання найманої праці без оформлення трудових відносин містить у собі багато негативних моментів, та перш за все, це втрата страхового стажу для призначення пенсії, недоотримання коштів у бюджет.

Громадяни, які працюють без укладання трудового договору, позбавляють себе лікарняного, допомоги у разі отримання травми на виробництві, трудового стажу, пенсії, втрачають оплачувану відпустку.

Робота із виявлення нелегальних працівників скрадатиметься із трьох етапів: інформаційної кампанії; підготовчої роботи до проведення інспекційної кампанії; інспекційної кампанії. Результати проведеної роботи стануть основою для планування та реалізації аналогічних заходів в інших ризикованих сферах господарювання. На даний час будуть охоплені зазначеною кампанією суб'єкти господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування.

Під проведення заходів державного контролю підпадатимуть суб'єкти господарювання, які матимуть невідповідність орієнтованої чисельності працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь