Чкаловська селищна територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Футбольні перемоги наших земляків

Дата: 21.08.2023 09:38
Кількість переглядів: 489

Підсумок минулого тижня підбила блискуча гра збірної Чкаловської громади, яка предстваляла Чугуївський район на турнірі з футболу серед дітей та ВПО Харківської області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Організаторами та натхненниками спортивного свята були народний депутат Павло Сушко і його колеги Євген Пивоваров та Марія Мезенцева.

За лідерство змагалося вісім команд, які розділили на дві підгрупи по чотири команди. Наші футболісти у своїй підгрупі провели три матча у яких отримали блискучі перемоги. Таким чином вийшли у фінал, де зіграли з лозівчанами. В процесі гри складалося ряд гольових моментів і гострих баталій, але фортуна була на боці суперників. Тож з рахунком 2:0 футболісти Чкаловської команди віддали першість Лозовій.

Ініціатором створення самої команди і її тренером та капітаном є Володимир Паншин – молодий, дієвий і спортивний юнак. До речі зазначити, що ця команда активно представляє нашу громаду на Чемпіонаті з міні-футботу Чугуївського району і виборює перемоги.

Участь у заходах стала можливою завдяки допомозі Чкаловської селищної військової адміністрації та Відділу освіти, культури і спорту Чкаловської селищної ради. Як зазначає начальник селищної військової адміністрації Сергій Котенко, до нього звернулися футболісти з проханням надання транспорту та допомоги у вирішенні інших організаційних питань. У короткий час всі питання були вирішені й команда у супроводі заступника начальника відділу освіти, культури і спорту Євгена Алєксєєнко блискуче виступила на обласному турнірі.

  • Щиро вітаю нашу футбольну команду з вагомим результатом. Гордий з того, що у цей нелегкий час молодь віддає перевагу спорту. Зичу нових успіхів, адже кожна перемога наближає нас до головного  - Україна переможе! - зазначив Сергій Іванович. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь