Розпочато реєстрацію на онлайн курс щодо впровадження вимог харчового законодавства у харчоблоках закладів освіти!

Дата: 28.11.2023 14:58
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Які вимоги харчового законодавства до організації харчування в закладах освіти? Як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями? Як правильно організувати та вести документування? Програми-передумови (гігієнічні вимоги) – як впровадити і хто за що відповідає? З яких виробничих зон складається харчоблок у закладах загальної середньої освіти? Які саме харчові продукти визначені як алергени? При якій температурі води миється кухонний посуд, чашки (стакани), столові прибори й кухонний інвентар? 

Про всі нюанси організації шкільного харчування в закладах освіти Ви можете дізнатися під час проходження курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства»: https://bit.ly/46Y1Ibj

Це буде цікаво як для керівників навчальних закладів та працівників харчоблоків, так і для батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.

Курси розроблені Держпродспоживслужбою, Мінагрополітики та європейським проєктом EU4SaferFood.

 

Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь