Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОСВІД ЗАВЖДИ ЦІННИЙ

Дата: 19.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Відбудова та відновлення деокупованих громад наразі займає чільну увагу в інформаційному просторі. Можна читати чи переглядати відеролики про те як треба, але краще на власні очі побачити і почути, як здійснюються процеси на практиці.

Саме з такою метою завітали до очільника Чкаловської громади Сергія Котенка начальниця Коломийчинської сільської військової адміністрації Сватівського району Луганської області Галина Радченко та її заступниця Людмила Павлова. Під час зустрічі гості цікавилися досвідом відбудови громади. У заході взяла участь начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Ірина Нічаєва.

- У нас працює команда професіоналів і однодумців, які прагнуть зробити якомога більше аби Чкаловська громада відновилася, - зазначав Сергій Іванович. – Практично з перших днів повномасштабного вторгнення майже всі населені пункти були окуповані. Після Харківської операції і звільнення територій залишалась розруха, людей багато виїхало, практично нічого не функціонувало. Але часу на роздуму в нас не було, тому відразу ж бралися до справи.

Сергій Іванович розповів про налагодження роботи з різними благодійними фондами і організаціями, поділився досвідом взаємодії з районною військовою адміністрацією та обласними владниками. Також поінформував про те, що вже вдалося зробити і над чим сьогодні працює. Аби колеги мали змогу пересвідчитися як живе громада, Сергій Котенко провів екскурсію населеними пунктами. Зокрема, побували у с. Леб’яже, Коробочкине, Гракове та Іванівці. Відвідали навчальні заклади, стростати та інші установи.

- Ми щиро вдячні за радушний прийом та змістовну зустріч. Дякуємо за поради та підтримку, - сказала Галина Радченко. – Після звільнення моєї рідної Коломийчинської громади будемо чекати Вас на гостину, шановний Сергію Івановичу, разом з Вашою командою. Ми переможемо і обов’язково відбудуємо рідну місцину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь