Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СУТТЄВА ПІДМОГА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 27.03.2024 15:15
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

В усіх населених пунктах нашої громади «русский мир» залишив свої сліди, як-то зруйноване та пошкоджене житло. Але люди поступово повертаються до своїх домівок та ремонтують свої будинки.

Аби допомогти жителям нашого краю, селищна військова адміністрація проводить постійну роботу з організаціями та благодійними фондами. Завдяки цьому вдалося залучити Товариство Червоного Хреста з проєктом надання будівельних матеріалів. Тож, кожен мешканець громади, у кого є Акт про пошкоджене майно, має змогу отримати необхідні матеріали. В арсеналі шифер, шалівка, брус, цвяхи та інше.

Сьогодні, представники Товариства провели моніторинг отриманого і використаного будматеріалу. В рамках візиту, разом з заступником начальника селищної військової адміністрації Вадимом Суманєєвим та спеціалістом з надання гуманітарної допомоги в громаді Лілією Дмитренко відвідали домоволодіння у с-щі Чкаловське та с. Нова Гнилиця.

Люди щиро дякували за допомогу як представникам Червоного Хреста, так і владникам громади, відзначаючи, що і матеріали, і їх доставка до домоволодінь були безкоштовними.

- Не всі ще використали матеріал і відремонтували дахи, але наразі весна і все поступово зробиться, - зазначав Вадим Сергійович. – Ми дуже дякуємо Товариству Червоного Хреста за таку потрібну допомогу, бо це прискорить процес відновлення житла. Людям – це серйозна підмога.

Він також висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Цього дня обстеження пройшло також у с. Гракове, де представників благодійників супроводжував староста округу Анатолій Коровкін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь