Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військові розповіли, які переваги має проходження служби за контрактом

Дата: 28.03.2024 15:54
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Про те, як укласти контракт на проходження служби в Збройних Силах України, говорили під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі.

Як зазначив заступник начальника відділу рекрутингу та комплектування сектору комплектування Харківського ОТЦК та СП майор Олег Щирський, військова служба за контрактом є добровільним вибором кожного громадянина України. Він наголосив, що в особливий період укласти контракт можуть чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років, які мають мотивацію до військової служби, придатні за станом здоров’я та відповідають вимогам професійно - психологічного відбору. Також кандидати повинні мати як мінімум базову загальну середню освіту та не повинні мати судимості за тяжкі та середньої тяжкості злочини.

Перевагами військової служби, за твердженням Олега Щирського, є можливість вибору місця служби та спеціальності, забезпечення соцпакетом, безкоштовним лікуванням у закладах Міноборони, гідне фінансове забезпечення та можливість отримання вищої військової освіти.

Обрати спеціальність та підрозділ можна як самостійно чи за допомогою сайтів-роботодавців, або звернувшись до РТЦК та СП – відділ рекрутингу та комплектування.

«У війську майже щоденно формуються нові підрозділи, тому необхідні, як суто військові спеціальності, так і фахівці з кібербезпеки, системні адміністратори, програмісти. Сучасне військо застосовує новітні технології, тому потребує, наприклад, використання БПЛА, FPV-дронів, РЕБ тощо», – зазначив Олег Щирський.

Фахівець відділу рекрутингу та комплектування наголошує, що кандидат може подзвонити за номером Центру сприяння мобілізації: 0 800 300 441. Спеціалісти наддадуть необхідну інформацію, закріплять за ним посадову особу, яка пройде увесь шлях від моменту звернення до відправки до навчального центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь