Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародна організація надаватиме допомогу медичним закладам Чугуївщини

Дата: 03.04.2024 15:28
Кількість переглядів: 22

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко зустрівся з представниками міжнародної організації Project HOPE Ukraine.

Фото без опису

Це установа охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, яка здійснює діяльність у більш ніж 30 країнах світу. Своє посередництво в Україні організація розпочала ще на початку війни, і за цей час було відкрито 7 офісів у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Краматорську, Харкові та Херсоні, а підтримку отримали сотні закладів охорони здоров’я по всій країні.

Як розповіли міжнародні партнери, допомога здійснюватиметься комплексно – тобто закладам охорони здоров’я надаватиметься все те, чого вони найбільше потребують. Це забезпечення ліками, обладнанням, генераторами для безперебійної роботи, предметами непродовольчого призначення, засобами гігієни, транспортом. Працює організація і в напрямі відновлення та ремонту медичних об’єктів. Передбачено також надання психосоціальної підтримки.

Всі ці питання і стали предметом спілкування керівництва району з представниками харківського офісу та їх колегами з Херсону, які працюють у нашому регіоні для підтримки харків’ян.

Оскільки у фокусі уваги знаходяться насамперед прифронтові та деокуповані громади, то саме щодо них відпрацьовувалися та узгоджувалися під час зустрічі всі моменти – організаційного, комунікативного та логістичного характерів.

«Про роботу міжнародної організації Project HOPE маю лише схвальні відгуки від тих, хто вже відчув її підтримку. Тож впевнений, що активна діяльність цієї гуманітарної місії на території району принесе вагомі результати медичним закладам і Чугуївщини, які суттєво постраждали від присутності ворога та його обстрілів», – зазначив Сергій Лободенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь