Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОЛАЄМО, ВИРІШУЄМО, ПРАЦЮЄМО

Дата: 08.04.2024 16:42
Кількість переглядів: 39

На черговій щотижневій апаратній нараді, яку провів начальник Чкаловської селищної військової адміністрації Сергій Котенко, наголошувалося не непростій ситуації з енергопостачанням.

Фото без опису

- Вихідні пройшли з вимкненням світла. Ви бачите, що по Харкову летять і КАБи, і дрони, і ракети. Цілять не тільки по енергосистемі, а на жаль і по мирних людях, - сказав Сергій Іванович. – Ситуація непроста, але не безнадійна. До того ж, вже весна, тепла погода, тривалість дня більша. У разі відсутності електроенергії по старостатах мають працювати генератори, щоб люди мали змогу зарядити свої телефони та інші гаджети. Працюємо, щоб не було перебоїв з водопостачанням в разі тривалого вимкнення світла. Пункт Незламності у с-щі Чкаловське також має все необхідне на випадок блек-ауту.

Впродовж наради старости поінформували про перебіг подій на минулому тижні по округах. Зокрема, Олександр Несміян повідомив про завершальний етап скління вікон у будівлі Леб’язького СБК благодійниками від GEMу, продовжив в цьому розрізі Микола Петля, який також повідомив про роботу бригади віконників у с. Юрченкове та с. Базаліївка. На тижні населення отримувало гуманітарну допомогу від Мережі 100 % життя, GEM, БО «Відродження життя» та Карітас. Крім того, як зазначив Олександр Семер’янов, на територіях продовжується акція «Зелена весна» з прибирання. В свою чергу, Анатолій Коровкін також означив питання відлагодження регулярного водопостачання у с. Нова Гнилиця.

Загальним фоном роботи відділів та управлянь було квартальне звітування. Як зазначила Тетяна Бурейко, через постійне вимкнення світла у районному центрі, доводиться практично в авральному режимі працювати з Державним казначейством та іншими установами. В свою чергу, Олександр Будянський повідомив про завершення реєстрації на єдиний мультимедійний тест школярів, атестації директорів закладів освіти та підготовчу роботу щодо проведення реєстрації майбутніх першокласників. Артем Чернобай розповів про забезпечення селища водою під час вимкнення світла. Решта послуг, втому числі й вивіз сміття, надаються згідно з планом. Олена Толстая повідомила про засідання ближчим часом профільної комісії Верховної Ради з перейменування. Ольга Рудь акцентувала увагу присутніх на проведення техніки безпеки при весняно-польових роботах. Головна медикиня громади зауважила, що населення охоплене послугами в повному обсязі, і про те, що праця з благодійними фондами продовжується завдяки чому надані ліки різного лікарського спрямування. Як зазначила Тетяна Петрова, надлишком препаратів поділилися з Чугуївською районною лікарнею. Лілія Дмитренко повідомила про надання гуманітарної допомоги в громаді. Центр надання адміністративних послуг у громаді працює згідно з графіком, а наразі, як зазначила Ірина Яковлєва, відпрацьовується алгоритм роботи наданого нещодавно обладнання для виїзних прийомів.

- Вчергове наголошую, будьте обережними. Намагайтеся не відвідувати місця масового скупчення людей, без гострої необхідності не виїздіть з громади. Ситуація непроста, тому дбайте про свою безпеку. Всім вдалого робочого тижня, не спиняємося – працюємо, - підбив підсумок наради Сергій Котенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь