Чкаловська селищна об’єднана територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СУЧАСНИЙ, СВІТЛИЙ, МОДЕРНОВИЙ

Дата: 17.04.2024 09:36
Кількість переглядів: 29

Об’єктом новобудови можна назвати споруду Коробочкинського ліцею нашої громади. Адже після прямого влучання ворожих снарядів, будівля зазнала суттєвого руйнування.

Фото без опису

У воєнних умовах життя, винайти кошти з місцевого бюджету для капітального ремонту – завдання практично неможливе. Тож, очільник громади Сергій Котенко пішов іншим шляхом і звернувся до благодійних організацій. Відгукнувся Благодійний фонд «За сильну Україну» і наразі, будівля ліцею відновлюється швидкими темпами.

У цьому пересвідчився начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, який сьогодні відвідав об’єкт. Участь у візиті взяли заступник очільника району Олександр Апостол, заступник начальника Чкаловської СВА Вадим Суманєєв, начальник Відділу освіти, культури та спорту Олександр Будянський і староста Коробочкинського старостинського округу Олександр Семер’янов.

- Роботи почалися у березні місяці. За цей час вже практично завершено скління, процес обшивки зовнішніх стін по всьому периметру будівлі, активно просуваються внутрішні роботи - розповідав Сергій Іванович. – Бригади підрядників працюють швидко і якісно, тож сподіваємося, що наш ліцей вже влітку набуде сучасного вигляду.

Протягом візиту Сергій Лободенко проінспектував перебіг ремонту та відзначив масштаби всього зробленого та запланованого. Цікавився очільник району роботою закладу та його наповненістю у довоєнний період та на теперішній час.

- Це буде сучасне, світле приміщення, напевне, що одне з кращих у районі. Сподіваюсь, що наповненість установи буде відповідною, - зазначив Сергій Васильович. – Освіта – важлива сьогодні як ніколи, адже саме освіта є запорукою успішного розвитку суспільства, основою для економічного, наукового й культурного зростання, забезпечення незалежності й оборонної міцності нашої країни. Добре, що в громаді освітянській галузі приділяється належна увага.

Протягом візиту було зазначено, що наразі дистанційним навчанням охоплено близько 900 дітей громади, з який у Коробочкинському ліцеї опановують ази науки 340 учнів. Також, з посадовцями поділилися й проєктами облаштування навколошкільних територій.

- Гадаємо, що розіб’ємо паркову зону, адже поряд з ліцеєм знаходиться заклад культури й інші соціальні об’єкти, - ділився Сергій Котенко. - Тому буде слушною ідеєю якщо навкруги буятимуть зелені насадження, будуть облаштовані дитячі й спортивні майданчики та інші активності для дітей і дорослих.

Насамкінець візиту, очільник громади поділився планами щодо відбудови та осучаснення всіх закладів освіти на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь