Чкаловська селищна територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА ЧКАЛОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ КОТЕНКА З НАГОДИ ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2024 08:23
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Шановні жителі нашої громади!

Сьогодні, 8 травня, більшість народів світу згадує велич перемоги над нацизмом і вклоняється перед усіма, хто захищав і захистив життя. Саме 8 травня набрав чинності Акт про беззастережну капітуляцію вермахту. Саме 8 травня світ вшановує памʼять усіх, чиї життя забрала та війна.

79 років тому понад 7 млн. українців захищали свій дім від ворога. За кожною з наведених цифр стоять долі конкретних людей, без яких наша пам’ять про Другу світову не була б цілісною.

На жаль, сьогодні це свято Україна зустрічає зі зброєю в руках. Подвиг ветеранів додає віри та сили в нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет рідної держави.

Наші захисники стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Дякуємо всім за мужність, любов до Батьківщини, витримку, за те, що вселяєте віру в Перемогу і щасливе майбутнє для неньки України.

Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній. Від щирого серця бажаємо здоров'я та довголіття.

Плекаймо мир! Віримо, що Перемога незабаром!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь