Чкаловська селищна територіальна громада
Харківська область, Чугуївський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2017 р., 09:52
Триває перереєстрація громадян, що перебувають на квартирному обліку Виконавчий комітет Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області нагадує, що у відповідності до пункту 25 «Правил обліку громадян, що потребують покращення житлових умов та надання їм житлових приміщень» з 01 жовтня 2017 року триває щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання (при виконкомі). У зв’язку з цим, до 31 грудня цього року прохання до всіх громадян, які знаходяться на обліку, подати в виконавчий комітет Чкаловської селищної ради (смт Чкаловське, вул. Свободи,1) наступні документи: Довідку про склад сім’ї; Довідку з місця роботи або навчання повнолітніх членів сім’ї; Копії паспортів, ідентифікаційних номерів (на всіх членів сім’ї, які перебувають на квартирному обліку); Копії свідоцтв про народження неповнолітніх членів сім’ї; Довідку реєстраційної служби (ЦНАП у м. Чугуїв або в відділі державної реєстрації Виконавчого комітету Чкаловської селищної раби каб. № 3, або довідку з Чугуївського КП МБТІ) щодо наявності/відсутності власності на житлове приміщення; Документ, що підтверджує пільгу черговика. разі змін у складі сім”ї - копію документа, що підтверджує зміни. Прийом документів проводиться щодня в Виконавчому комітеті Чкаловської селищної ради (каб. № 12). Для проходження перереєстрації просимо мати при собі паспорти та ідентифікаційні номери членів сім”ї, які перебувають на обліку.
12 Жовтня, 2017 р., 09:35
Виконавчий комітет Чкаловської селищної ради повідомляє, що 04.10.2017 року на сесії Чкаловської селищної ради Чугуївського району Харківської області було прийнято рішення «Про списання багатоквартирних будинків  з балансу комунального підприємства «Чкаловське ЖКЕУ-2013» (XIX сесія VІІІ скликання). Зі змістом даного рішення всі бажаючі можуть ознайомитися на офіційному сайті Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади Чугуївського району Харківської області http://chkalovskaotg.gov.ua.
05 Жовтня, 2017 р., 11:13
28 Вересня, 2017 р., 16:45
Запрошуємо Вас

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь